CoolLifting

CoolLifting е революционен метод за подмладяване, който съчетава действието на въглеродния диоксид при много ниска температура и супер краткото време за извършване. Тъй като обичаме да сме в час с новостите и да ви информираме за всичко, случващо се на сцената на красотата, решихме да опитаме тази процедура и да ви разкажем за нея от първо лице. Процедурата се извършва с уред, приличащ на пистолет, който се зарежда с капсула с газ. Мощен поток от въглероден диоксид, излъчен при много ниска температура и високо налягане, обработва зоната на лицето и шията. Експресно повдигане и озаряване на лицето,заличаване на фините бръчки, подмладяване и подобряване на текстурата на кожата. Ниската температура активира микроциркулацията на кръвта. В резултат на това се увеличава кислородът в тъканите и се активира производството на колаген и еластин. Пистолетът "застрелва" бръчиците, породени най-вече от мръщене, изглажда линиите на околоочния контур.

Други процедури

С едно меко и неинвазивно третиране с фотоподмладяване се постига равномерен тен, по-свеж вид...
 
Прочети повече
    
С течение на времето организмът губи способността да синтезира колаген, следствие на което се появяват финни линии, бръчки.
Прочети повече
 
След определена възраст ботоксът е решение срещу бръчките. Все по-често обаче тази практика е замествана от специален масаж на лицето, който постига същия ефект.
Прочети повече
Абсолютно безвредна за миглите, полуперманентната спирала е бързо развиваща се тенденция в световната козметична индустрия.
Прочети повече
 
Целта на процедурата със салицилова киселина е да проникне в кожата, постигайки силно кератолитично действие
Прочети повече
 
Диамантеното микродермабразио е терапия за силна ревитализация, ексфолиация, хидратация, стягане и регенериране на кожата.
Прочети повече
Продуктите от тази терапия съдържат азелаинова киселина, която въздейства върху най-важните патогенни фактори за акнето.
Прочети повече
"Thavma"-терапията представлява комплексна професионална терапия за ударна корекция на бръчки.
Прочети повече
 
Намалява дълбочината на бръчките и възстановява цветовия тон на кожата
Прочети повече
 
Представлява шоколадова терапия за уморени, обезцветени и чувствителни кожи.
Прочети повече
 
Авангардна терапия със силно стягащо и антистареещо действие, хайвер и омега-3 и омега-6 киселини
Прочети повече
Балансира производството на меланин и помага на епидермиса да придобие единен цветови тон.
Прочети повече
Постига се изглаждане на кожата чрез излющване на повърхностният и слой с помощта на плодови киселини
Прочети повече
Технологията "elos" е първата и единствена в света
Прочети повече
Class aptent taciti sociosqu litora vestibulum egestas peresta conubia nostra, inceptos.
Прочети повече
Професионални, непрофесионални татуировки, перманентен грим, травматични татуировка. Повечето от тях са с лошо качество – боята е непрофесионална, нанесена дълбоко или прекалено повърхностно.
Прочети повече