HIFU ВИСОКО ИНТЕНЗИВЕН ФОКУСИРАН УЛТРАЗВУК

§ Най-новата технология за стягане на кожата!
§ Нов, още по-прецизен и мощен апарат!
Какво е "HIFU" (ВИФУ)?
High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) или Високо интензивен фокусиран ултразвук (ВИФУ)
"HIFU" (Хай фу) е уникална технология, позволяваща извършването на неоперативен SMAS лифтинг на кожата на лицето, челото и шията.
Процедурата "HIFU" може да се определи като истинска революция в козметичната медицина. При този метод интервенцията се осъществява точно на нужния участък, на нужната дълбочина с необходимата активност на лъча, при това абсолютно безопасно.
За създаването на апрата са работили много учени в продължение на дълги години.
След като HIFU вече е на разположение в естетичната медицина, нуждата от пластични операции и от хирургически интервенции се свежда до минимум.
КАКВО Е SMAS-ЛИФТИНГ?
Повърхностният мускулен слой (SMAS-слой) представлява анатомична структура от колагенови и еластинови влакна, която покрива мимическите мускули на лицето. Намира се непосредствено под подкожната мастна съединителна тъкан и свързва мимическите мускули на лицето с дермата.
SMAS-слоят служи за поддръжка на меките тъкани на лицето, като ни защитава от гравитационното стареене (отпускане на кожата).
С течение на годините, когато нивото на SMAS намалява, кожата на човека става повехнала и увиснала, образуват се бръчки и гънки. За да се получи ефективен лифтинг на кожата, е нужно да се въздейства върху колагеновите влакна в дълбоките слоеве на кожата на ниво SMAS.
КАК ДЕЙСТВА ЛИФТИНГЪТ HIFU?
Принципът на работа се състои във въздействието върху кожата с микро-фокусирани ултразвукови импулси, които повишават температурата в точката на въздействие, а колагеновите и еластиновите влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата, се свиват и скъсяват, като по този начин повдигат SMAS-слоя, който поддържа всички меки тъкани на лицето.
Фокусираната ултразвукова вълна преминава през кожата и през подкожно-мастната съединителна тъкан без да ги поврежда, осигурява незабавно опъване на частите на лицето като след хирургическа намеса.
Термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите с възрастта колагенови влакна и осигурява лифтинга на всички слоеве на меките тъкани на лицето, а след 3-4 месеца, които са необходими за образуване на нова колагенова матрица, SMAS-лифтингът на лицето достига своя максимум.
Кога е подходящо да се направи "HIFU"(ВИФУ)?
Тази процедура е подходяща както жени, така и за мъже на възраст над 30 години, които все още не са за хирургичен лифтинг, но имат отпускане на кожата и биха искали да получат видимо подмладяване и най-вече стягане на кожата. Безопасна ли е "HIFU"(ВИФУ) процедурата?
В света са извършени над 500,000 процедури без да е имало каквито и да е проблеми или оплаквания. Ултразвукова енергия се прилага в областта на медицината в продължение на повече от 50 години и се използва за премахване на тумори безкръвно,
Болезнена ли е процедурата с "HIFU"?
Процедурата е безболезнена, но праговете на дискомфорт варират при различните пациенти. Възможно е да има известен дискомфорт, докато има излъчване на ултразвука,който е временен.
Има ли някакви странични ефекти след процедурата с "HIFU"?
Възможно е да има зачервяване на кожата в рамките на един час до няколко дни. Много рядко може да имат подуване, изтръпване и отток, както и на по-нежните части на кожата (в повечето случаи чело и около очи) да се появят бели или зачервени петна и мехурчета в следствие реакция на кожата от термичната обработка.
Колко е времетраенето на самата процедура?
Процедурата, в зависимост от зоната може да отнеме от 20 минути до 2 часа.
Колко процедури "HIFU" са необходими за постигане на добър ефект?
По-голямата част от клиентите се нуждаят от повече от един курс на лечение (в зависимост от това колко отпусната е кожата им). Обикновенно се постигат добри резултати още след първата, но при по-отпусната коже може да се наложат 3-4 процедури, които да се извършват веднъж на 4-6 месеца.
След колко време ще има видими резултати?
Резултатите могат да се видят няколко дни след терапията, но за период от 2-3 месеца ще виждате реалното подобрение, идващо от факта, че се работи на голяма дълбочина. Разкрасяването е отвътре – навън и този процес е строго индивидуален.
С какво "HIFU" е различен от лазерите и IPL?
Лазери и IPL са насочени към проблемите в повърхностните слоеве на кожата (фини линии, бръчки, пигментни промени). "HIFU" е насочен към дълбокия слой на кожата, който е основната цел в пластичната хирургия. Двете технологии могат да се допълват много добре.
Какво е уникалното в тази процедура?
"HIFU" е единствената неинвазивна технология, позволяваща достигането на необходимата за "лифтинг ефект" дълбочина.
ПРОЦЕДУРИТЕ СА С ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ И СЕ ПРАВЯТ ЕДНОКРАТНО!
Следващо посещение с дълбоки накрайници може да се извърши след една година, а с плитък накрайник – най-рано след 4-6 месеца.
Новообразувания колаген може да издържи до 5 години.
Поддържаща процедура е желателно да се прави на 2 години.

Други процедури

С едно меко и неинвазивно третиране с фотоподмладяване се постига равномерен тен, по-свеж вид...
 
Прочети повече
    
С течение на времето организмът губи способността да синтезира колаген, следствие на което се появяват финни линии, бръчки.
Прочети повече
 
След определена възраст ботоксът е решение срещу бръчките. Все по-често обаче тази практика е замествана от специален масаж на лицето, който постига същия ефект.
Прочети повече
Абсолютно безвредна за миглите, полуперманентната спирала е бързо развиваща се тенденция в световната козметична индустрия.
Прочети повече
 
Целта на процедурата със салицилова киселина е да проникне в кожата, постигайки силно кератолитично действие
Прочети повече
 
Диамантеното микродермабразио е терапия за силна ревитализация, ексфолиация, хидратация, стягане и регенериране на кожата.
Прочети повече
Продуктите от тази терапия съдържат азелаинова киселина, която въздейства върху най-важните патогенни фактори за акнето.
Прочети повече
"Thavma"-терапията представлява комплексна професионална терапия за ударна корекция на бръчки.
Прочети повече
 
Намалява дълбочината на бръчките и възстановява цветовия тон на кожата
Прочети повече
 
Представлява шоколадова терапия за уморени, обезцветени и чувствителни кожи.
Прочети повече
 
Авангардна терапия със силно стягащо и антистареещо действие, хайвер и омега-3 и омега-6 киселини
Прочети повече
Балансира производството на меланин и помага на епидермиса да придобие единен цветови тон.
Прочети повече
Постига се изглаждане на кожата чрез излющване на повърхностният и слой с помощта на плодови киселини
Прочети повече
Технологията "elos" е първата и единствена в света
Прочети повече
Class aptent taciti sociosqu litora vestibulum egestas peresta conubia nostra, inceptos.
Прочети повече
Професионални, непрофесионални татуировки, перманентен грим, травматични татуировка. Повечето от тях са с лошо качество – боята е непрофесионална, нанесена дълбоко или прекалено повърхностно.
Прочети повече