Фотоподмладяване

Хода на времето, атмосферните влияния и стреса в ежедневието дават своя отпечатък върху жизнеността и външния вид на кожата, като я карат да изглежда стара и повехнала. Излагането на слънце, основния виновник за кожен дискомфорт само ускорява процеса. В последните години учените откриха нови начини за естетизирането на този кожен дискомфорт.
Представяме ви технология за третиране на широк кръг кожни проблеми | PL photorejuvenation | Фотоподмладяване, която успешно повлиява: - пигментни петна
- лунички
- симптомите на розацея
- кръвоносни съдове
- хемангиоми
- финни линии
- пори
- дребни бръчки
С едно меко и неинвазивно третиране фотоподмладяване се постига равномерен тен, по-свеж вид, млада и еластична кожа, при това без време за възстановяване. Повърхностните кръвоносни съдове и пигментни петна ще поемат голяма част от светлината и ще потъмнеят за около 3-4 дни, след което постепенно ще изчезват. Разрушават се само проблемните участъци в дълбочина, а в околната тъкан се стимулира производството на колаген. По-високата концентрация на колаген в кожата е и естествената предпоставка за по-млада и стегната кожа. Така след стимулиращото въздействие на фотоподмладяването се ревитализира кожата на лицето и шията "отвътре". Ако искате да се присъедините към многобройните желаещи да заличат бързо и внимателно пигментни петна и повърхностни кръвоносни съдове, ако споделяте максимата, че ежедневието днес принадлежи на добре поддържаните и добре изглеждащи хора, то процедурата за фотоподмладяване ще ви зареди с енергия и самочувствие.

Други процедури

С едно меко и неинвазивно третиране с фотоподмладяване се постига равномерен тен, по-свеж вид...
 
Прочети повече
    
С течение на времето организмът губи способността да синтезира колаген, следствие на което се появяват финни линии, бръчки.
Прочети повече
 
След определена възраст ботоксът е решение срещу бръчките. Все по-често обаче тази практика е замествана от специален масаж на лицето, който постига същия ефект.
Прочети повече
Абсолютно безвредна за миглите, полуперманентната спирала е бързо развиваща се тенденция в световната козметична индустрия.
Прочети повече
 
Целта на процедурата със салицилова киселина е да проникне в кожата, постигайки силно кератолитично действие
Прочети повече
 
Диамантеното микродермабразио е терапия за силна ревитализация, ексфолиация, хидратация, стягане и регенериране на кожата.
Прочети повече
Продуктите от тази терапия съдържат азелаинова киселина, която въздейства върху най-важните патогенни фактори за акнето.
Прочети повече
"Thavma"-терапията представлява комплексна професионална терапия за ударна корекция на бръчки.
Прочети повече
 
Намалява дълбочината на бръчките и възстановява цветовия тон на кожата
Прочети повече
 
Представлява шоколадова терапия за уморени, обезцветени и чувствителни кожи.
Прочети повече
 
Авангардна терапия със силно стягащо и антистареещо действие, хайвер и омега-3 и омега-6 киселини
Прочети повече
Балансира производството на меланин и помага на епидермиса да придобие единен цветови тон.
Прочети повече
Постига се изглаждане на кожата чрез излющване на повърхностният и слой с помощта на плодови киселини
Прочети повече
Технологията "elos" е първата и единствена в света
Прочети повече
Class aptent taciti sociosqu litora vestibulum egestas peresta conubia nostra, inceptos.
Прочети повече
Професионални, непрофесионални татуировки, перманентен грим, травматични татуировка. Повечето от тях са с лошо качество – боята е непрофесионална, нанесена дълбоко или прекалено повърхностно.
Прочети повече